Nieuws Vlaams Brabant Kyoto Sushi beste bezorgrestaurant van Leuven

Kyoto Sushi beste bezorgrestaurant van Leuven

Kyoto Sushi beste bezorgrestaurant van Leuven

just eatLeuvenaars en studenten bekronen het Japanse Kyoto Sushi Take-Away met 9,1/10 tot beste BezorgTopper van de stad Leuven.
De jaarlijkse award van etenbestelsite JUST-EAT.be zet reeds voor de derde keer op rij de best beoordeelde bezorgrestaurants in de kijker. Leuvenaars houden van exotische smaken met het Thaïse bezorgrestaurant Saki (8,9/10) op plaats twee in de ranking, gevolgd door de Indische specialiteiten van Everest (8,8/10) op plaats drie.
Via de website of de mobiele applicaties bestellen maandelijks honderdduizenden hongerige consumenten om een maaltijd thuis geleverd te krijgen. Daarna delen ze hun ervaringen met een review via JUST-EAT.be.

De mobiele app wordt steeds populairder om bestellingen te plaatsen: in 2015 werden 68 procent meer bestellingen via de app geplaatst in vergelijking met 2014. Zo’n veertig procent van de consumenten bestelt zijn snelle hap nu via de mobiele applicatie, zestig procent verkiest nog steeds de website.
De top 5 voor de stad Leuven:

  1. Kyoto Sushi Take-Away (9,1/10)
  2. Saki (8,9/10)
  3. Everest (8,8/10)
  4. New Holy Cow (8,8/10)
  5. Sikinoya (8,7/10)

“Het geeft ons veel voldoening om te zien dat de klanten ons hebben verkozen”, zegt Tamang Lal van bezorgrestaurant Kyoto Sushi. “We kiezen dan ook bewust voor authenticiteit in alle gerechten en we streven naar perfectie. Dit is een mooie bekroning in ons eerste jaar, maar dit smaakt vooral naar meer.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.