Nieuws Vlaams Brabant Steffi opent La Citta 2.0

Steffi opent La Citta 2.0

Steffi Volders. Credit: Alain-Jan Trappeniers.

Steffi opent La Citta 2.0

LEUVEN/ROTSELAAR – Steffi Volders, zaakvoerster van kledingzaak La Citta, heeft afgelopen vrijdag haar nieuwe damesboetiek geopend langs de Aarschotsesteenweg in Wilsele, op de grens met Rotselaar. 

Door de groei van de afgelopen jaren ging zaakvoerster Steffi Volders dit voorjaar op zoek naar een nieuw en groter pand. Enkele honderden meters verwijderd van de vorige boetiek, op de grens met Rotselaar, legde de onderneemster de hand op het pand van de voormalige antiekzaak Pinus.

Opening 

Na een opknapbeurt opende La Citta 2.0 afgelopen vrijdag de deuren. Na afloop was Steffi erg tevreden. “Wat een top weekend was dit! Dankjewel aan al mijn lieve klantjes die langsgekomen zijn. Jullie zijn echt de max. Niet te vergeten mijn liefste familie die mij door dik en dun steunt en altijd klaar staat. Zonder jullie had dit niet mogelijk geweest. Love you “, laat Steffi op sociale media weten.

Stijlvol en ruimtelijk 

De nieuwe boetiek is eigentijds, stijlvol en ruimtelijk ingericht. De zaak baadt in het licht zonder in te boeten op gezelligheid en geborgenheid. Om de binnenkomende klant onmiddellijk hartelijk welkom te heten, werd de ontvangstbalie pal voor de inkomdeur geplaatst. Klanten kunnen tijdens het shoppen in watten gelegd met een hapje en een drankje.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Diegem
Brussel

13 falingen

LINTER/DIEST/LEUVEN/TREMELO/HALLE/OVERIJSE/ZAVENTEM/DIEGEM - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben het faillissement geopend van 13 bedrijven.  Lees meer