biznizpoint leuven

Leuvens familiebedrijf overgenomen door West-Vlaamse sectorgenoot

KORTRIJK - De Leuvense textielprinter Biznizpoint is overgenomen door het West-Vlaamse Alfa Shirt. Dat maken de bedrijven samen bekend in een persbericht. De bedrijven bundelen de krachten om veelzijdiger diensten te bieden aan hun klanten door hun kennis en technologie te integreren.

"Dankzij deze overname kunnen we onze klanten nog sneller, persoonlijker en beter van dienst zijn", zegt Dirk Declerq van Biznizpoint. "Vooral degenen die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen."

Door de integratie in Alfa Shirts kan het bedrijf zijn focus op inhouse productie versterken. "Deze aanpak stelt Alfa Shirt in staat om de volledige controle te behouden over elk aspect van het bedrukken en borduren van textiel, waardoor een ongeëvenaarde kwaliteitsgarantie wordt geboden aan klanten met productie in België", klinkt het. "Beide bedrijven hebben hetzelfde duurzame DNA en zijn dan ook GOTS (duurzaamheidslabel, red.) gecertificeerd."

Ook Benoît Clarysse, oprichter en eigenaar van Alfa Shirt, benadrukt het belang van de samenwerking. "De duurzame beweging is al geruime tijd gaande in onze sector. Om relevant te blijven is het cruciaal om interessante overnamekansen die ook onze klanten ten goede komen, te benutten." Het Wels-Vlaamse bedrijf onderhoudt op die manier ook banden met regio Vlaams-Brabant.