Omninet Benelux – nieuw management Het nieuwe managementteam bij Omninet Benelux. Foto: Omninet Benelux

Leuvens IT-bedrijf Omninet stelt nieuw managementteam aan

Omninet Benelux voert enkele wissels door in het managementteam. Dat meldt het Leuvense bedrijf maandag in een persbericht. De verandering komt er na het vertrek van Guy Werckx, die 19 jaar de organisatie heeft geleid.

“Het nieuwe managementteam, bestaande uit Christophe Faems en Gerben Wartena als Managing Directors, brengt een diepgaande kennis van de organisatie met zich mee. Christophe zal zich richten op Business & Strategy, terwijl Gerben zich zal toeleggen op Operations. Zij worden ondersteund door Harry Kenter, die als Director Nederland fungeert, en Pieter Vanhees, die de rol van Sales Director op zich neemt”, klink het bij de IT-speler. “Hun gecombineerde ervaring, expertise en toewijding aan het bedrijf zullen de voortdurende ontwikkeling en expansie van OMNINET Benelux verder stimuleren.”

"Met enthousiasme aanvaarden we de uitdaging om OMNINET in de Benelux naar nieuwe hoogten te leiden”, verklaart Christophe Faems. "Met onze langdurige betrokkenheid binnen de organisatie zijn we vastbesloten om voort te bouwen op het stevige fundament dat Guy heeft gelegd. Ons doel is om onze positie in de markt van Enterprise Service Management en GRC (Governance, Risk & Compliance) oplossingen te consolideren en te versterken op basis van de OMNITRACKER-oplossingen in combinatie met ons ruim aanbod aan diensten”, aldus Faems.