1 Johann Töws, Filip Vandenweghe en Piet Hendriks van Quadronics.

Leuvens IT-bureau neemt robuuste verhuursoftware over

LEUVEN - Het Leuvense IT-bureau Quadronics en het Gentse Corilus hebben een overeenkomst bereikt over de overname van de robuuste Rent+ verhuursoftware door de eerste.

CMS (deel van de Corilus groep) ontwikkelt en verdeelt geïntegreerde softwareoplossingen voor het commerciële, logistieke en administratieve beheer van verhuurbedrijven, met een sterke expertise in verhuur binnen de audiovisuele sector en de evenementensector met beurs- en feestmateriaal. In de afgelopen 25 jaar heeft CMS, onder begeleiding van Patrick Vrydaghs, met de Rent+ verhuuroplossing een brede klantenbasis in Europa uitgebouwd.

Support-en ontwikkelingsteam 

Met de overname van Rent+ door Quadronics komt er een management team aan het stuur dat zich opnieuw volop zal focussen op de verhuursector en de vernieuwing van de Rent+ oplossing. Het Rent+ support- en ontwikkelingsteam blijft aan boord en wordt versterkt door Bertrand Heck en Etienne Monnier, mannen met een solide ervaring in de sector. Met een verzekerde continuïteit wordt de basis gelegd voor de nieuwe generatie van Rent+ oplossingen.

Laatste standaard 

“Als Quadronics helpen we onze klanten bij de modernisering van hun software en bedrijfsprocessen, steeds op maat van de klant én op een financieel slimme manier. We helpen onze klanten om van hun digitale transformatie een succes te maken, en zorgen ervoor dat hun bestaande software naar de laatste standaard wordt gebracht en klaar is voor de toekomst”, zegt  Filip Vandenweghe, die de rol van Business Unit Manager voor Rent+ zal opnemen.

Practice what you preach 

Vanuit de filosofie ‘Practice what you preach’, past Rent+ bij deze activiteit. “Niet alleen brengen we meer dan 70 jaar implementatie- en ontwikkelingservaring van diverse bedrijfssoftware binnen bij Rent+, we kennen tevens de laatste technologische trends om ook de software van Rent+ te vernieuwen. We zijn dan ook erg enthousiast om een bedrijfssoftware onder onze hoede te nemen die zo volledig en robuust uitgewerkt is dat het alle noden van verhuurbedrijven ondersteunt. We hebben alvast veel zin om erin te vliegen en Rent+ verder te ontwikkelen zodat het ook in de toekomst de beste verhuursoftware blijft”, aldus nog Vandenweghe.

Over Quadronics

Quadronics is een IT-bureau dat focust op onafhankelijk advies en projectmanagement voor middelgrote bedrijven zodat deze - gesteund door best practices en kennis van zaken - hun digitale transformatie succesvol kunnen uitrollen. Quadronics biedt zowel IT Directors on Demand - deze stuurt on demand het volledige traject van de digitale transformatie. Maar Quadronics kan ook advies en ondersteuning bieden in kleinere/’quick win’ projecten en heeft een groot netwerk van ontwikkelingspartners. Het team, bestaande uit Gregory Cuetara, Piet Hendriks, Johann Toews en Filip Vandenweghe, heeft meer dan 70 jaar ervaring in het opleveren van complexe IT-projecten.