Leuvens juwelenmerk lanceert nieuwe collectie

LEUVEN -  Start-up Belmia lanceert een nieuwe, zelfontworpen juwelencollectie. Oprichtster Margo Cooman besteedde 5 maanden aan het ontwerpen, verbeteren en herontwerpen van haar creaties. “Deze week zijn alle 30 juwelen eindelijk klaar, het is een kinderdroom die uitkomt” aldus Margo. 

Belmia voegt sinds vandaag een nieuwe juwelencollectie toe aan haar assortiment. De collectie werd ontworpen door founder en zaakvoerster Margo Cooman. "Het is een collectie die de natuurlijke schoonheid van vrouwen wil accentueren", zegt Margo.

Creatieve ideeën 

In elk juweeltje stak de twintiger haar creatieve ideeën om tot een resultaat te komen. “Ik was vroeger altijd heel kieskeurig op vlak van juwelen en vond nooit hét perfecte juweel. Voor ik Belmia opstartte liet ik vaak juwelen op maat maken, zodat ik steeds het perfecte ontwerp kon dragen. Het perfecte juweel is volgens mij verfijnd, delicaat en elegant. Zo is het idee ontstaan om een eigen juwelenmerk op te richten", luidt het nog.

Concept

De juwelen zijn ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle en elegante toevoeging aan hun uiterlijk. De natuurlijke schoonheid van alle vrouwen accentueren is hetgeen wat Belmia, en ook deze ganse collectie nastreeft. De collectie bestaat uit verschillende oorbellen en bijpassende kettingen in zilver en goud. Ze worden gemaakt met 925 zilver, zodat de kleur niet vervaagt.