Nieuws Vlaams-Brabant Leuvense groothandel pakt net naast e-commerce award

Leuvense groothandel pakt net naast e-commerce award

Leuvense groothandel pakt net naast e-commerce award

LEUVEN – Variapack, de Leuvense groothandel in verpakkingsmaterialen, heeft net naast een SafeShops Award gegrepen. Het genomineerde bedrijf is met zijn e-commerce activiteiten zinnens nog beter te doen in de hoop volgend jaar met de oppergaai huiswaarts te keren. 

De online verkoop beleeft hoogtijden. Om bij de consument in de gratie te vallen is het belangrijk dat je website het vertrouwen geniet. Dat vertrouwen moet je verdienen, elke dag. Door onder andere de geldende wetgeving na te leveren en transparant te werk te gaan.

Kwaliteitslabel

Om als consument geïnformeerd het spreekwoordelijke kaf van het koren te scheiden steekt de organisatie SafeShops.be uit het Antwerpse Ekeren de e-commercespelers een handje toe. SafeShops.be, het promotiekanaal voor de Belgische e-commerce, beloont eerlijke spelers (tegen betaling weliswaar) met een kwaliteitslabel. Om de goede leerlingen nog eens extra in de picture te zetten organiseert SafeShops.be jaarlijks de SafeShops Awards. Omwille van de gekende reden gebeurde die huldiging dit jaar online.

Nominatie

Onder de genomineerden van de SafeShops Awards XXL was dit jaar ook het Leuvense Variapack, groothandel in verpakkingsmaterialen. Variapack was genomineerd in de categorie medium bedrijven. “Als een van de enige B2B-bedrijven waren we genomineerd”, zegt Sophie Nachtergaele van Variapack. “Op zich was dat al een mooie prestatie. Jammer genoeg hebben we de award niet behaald maar het resultaat sterkt ons om onze e-commerce activiteiten nog verder te optimaliseren. Het was een erg interessante ervaring en we hebben de ambitie om volgend jaar de begeerde award te winnen.” De deelnemers werden onder andere beoordeeld rond het concept in het algemeen, de transportfaciliteiten en de customer service.

Variapack

Variapack (voeding-en drankverpakkingen, catering, logistiek,…) maakt deel uit van de Britse multinational Bunzl. In Leuven zijn 55 mensen aan de slag, het bedrijf was vorig jaar goed voor ongeveer 33 miljoen euro omzet.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Kompose richt ClimIT op

LEUVEN - Daags na de aankondiging van de naamsverandering (Obelisk Groep wordt Kompose) en de communicatie van de toetreding van… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.