yourimage (3)

Leuvense kapperszaken verlaten Kreatos-familie

Sinds begin deze maand maken de kapperszaken van Louisa Loddo (52) en haar zoon Mauro Schepmans (26) geen deel meer uit van de Kreatos-keten. De familie gaat op eigen kracht door onder de naam Mauro’s Hairdressers.

Zestien jaar werkte Louisa Loddo onder de hoed van Kreatos, en baatte ze onder de merknaam drie kapperszaken uit. Sinds 1 november is dat verhaal verleden tijd, en is Mauro’s Hairdressers geboren. “We gaan door op ons elan met dezelfde kappers, op dezelfde locaties en met de bekende klantvriendelijkheid en goede service”, aldus Louisa. De familiezaken bevinden zich aan de Staatsbaan in Lubbeek, de Leuvensestraat in Kessel-Lo en op de hoek van de Tessenstraat en Brusselsestraat in het centrum van Leuven. Niet minder dan vijftien kappers, de zaakvoerders inbegrepen, zijn aan de slag in het familiebedrijf.

Geen verhuizingen 

Feestelijke ballonnen aan de inkom, een schouderklopje en een glaasje champagne, met die laagdrempelige gestes maakten de zaakvoerders de veranderingen bekend. Boven de zaken hangen nieuwe reclameborden. “Het is goed geweest bij Kreatos, maar nu is de tijd aangebroken om op eigen kracht voort te gaan. In de toekomst zijn we vrij in denken en handelen, dat is heel belangrijk. In die zin wilden we ons niet meer engageren voor nog eens zes jaar bij Kreatos. Met een positieve ingesteldheid gaan we er tegenaan en willen we ons talrijke cliënteel nog beter bedienen. Van een verhuizing van een van onze zaken is alvast geen sprake omdat ik eigenaar ben van de panden”, aldus nog Louisa. Haar man Jean-Marc Schepmans is verantwoordelijk voor de boekhouding en speelt achter de schermen een belangrijke ondersteunende rol.