Nieuws Vlaams Brabant Leuvense laureaat “Ambacht in de kijker” zwiert atelierdeuren open

Leuvense laureaat “Ambacht in de kijker” zwiert atelierdeuren open

Lotte Martens.

Leuvense laureaat “Ambacht in de kijker” zwiert atelierdeuren open

LEUVEN – Maakbedrijf Atelier Lotte Martens uit Leuven opent de deuren voor het grote publiek ter gelegenheid van het event “Ambacht in de kijker”. Het bedrijf is als laureaat van de wedstrijd geselecteerd. 

Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november aanstaande vindt het publieksweekend plaats van het event “Ambacht in de kijker”. Maakbedrijf Atelier Lotte Martens uit Leuven werd geselecteerd als laureaat van de wedstrijd en zwiert de deuren van het atelier wagenwijd open. Tijdens de opening zullen er demonstraties zeefdruk plaatsvinden in combinatie met een verkoop van stof en handgedrukte items.

Verhaal 

Atelier Lotte Martens is een Belgisch maakbedrijf gespecialiseerd in handgedrukt textiel. Lotte Martens is één van de weinigen die haar stoffen nog in huis drukt. Eigenhandig, met zeefdruk als basis en een passie voor prints en innovatie als drijfveer. “We delen graag ons verhaal met jou: bij de bron, op de plaats waar we de stoffen met de hand bedrukken”, zegt Lotte Martens. “Tijdens ons open atelier weekend boek je gratis een tijdslot. Op dat tijdstip ben je welkom om ons drukatelier te bezichtigen en in actie te zien. Je krijgt de gelegenheid het verhaal van het atelier te ontdekken en unieke handgedrukte stukken aan te kopen.”

Inschrijven 

Atelier Lotte Martens is gelegen aan de Paternosterstraat 12C in Leuven. Wil je er in het weekend van 31 oktober en 1 november bij zijn, dan moet je je wel inschrijven via de website van het maakbedrijf.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Leuven
Leuven

Gastropub sluit definitief de deuren

LEUVEN - De Leuvense gastropub/biercafé ChapterFour, gevestigd op het Monseigneur Ladeuzeplein, sluit definitief de deuren. Dat liet het management dinsdag… Lees meer