Nieuws Vlaams-Brabant Leuvense onderzoekscommunity overtuigt ex-CEO VAN IN

Leuvense onderzoekscommunity overtuigt ex-CEO VAN IN

Winfried Mortelmans.

Leuvense onderzoekscommunity overtuigt ex-CEO VAN IN

LEUVEN – Bpact, het Leuvense panelbedrijf voor maatschappelijk relevant onderzoek, plant dit jaar een versnelde doorgroei.  Daarom start Winfried Mortelmans (ex-CEO drukkerij VAN IN) als managing partner om groei te accelereren en internationaal te focussen.

Als online onderzoekscommunity met een netwerk van research- en participatietools, researchers en binnenkort een volledig vernieuwde back-office, zorgt Bpact ervoor dat iedereen zijn stem gehoord wordt in het debat over lokale of bredere maatschappelijke thema’s. Niet alleen investeert Bpact in een verdere panelgroei en portfolio aan projecten, ook een schaalvergroting en internationalisering op korte termijn staan op het programma.

Specifiek omwille van die schaalvergroting en uitbreiding in het buitenland, koos Winfried Mortelmans voor deze uitdaging, Mortelmans was bijna 10 jaar CEO van drukkerij VAN IN. Recent werd hij er opgevolgd door Vicky Adriaensen die op haar beurt het Leuvense Acco verliet.

“VAN IN is een topbedrijf, in een boeiende sector in verandering. Samen hebben we de onderneming getransformeerd van een “old school” uitgever naar de marktleider in hybride en digitale leeroplossingen in België, en met Bingel ook ver daarbuiten. Maar ik hou van verandering, innovatie en iets nieuws neerzetten en uitbouwen. Daarom stap ik nu in dit project om met Bpact een internationaal project te realiseren met een brede maatschappelijke relevantie”, zegt Mortelmans.

Bpact is een onderzoekscommunity die wordt ingeschakeld door onderzoeksbureaus, universiteiten of rechtstreeks door bedrijven en organisaties, onder meer voor Vlaamse Gemeenschap, Gezinsbond, Touring, maar ook lokale overheden. De focus van het panel ligt op maatschappelijk relevante projecten, zowel profit als non-profit. Bpact heeft structurele samenwerkingsverbanden met UHasselt en AMS.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.