Nieuws Vlaams Brabant Familiebedrijf opent office op Ibiza

Familiebedrijf opent office op Ibiza

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april een kantoor op Ibiza. Het bedrijf heeft intussen ook een webshop gelanceerd. Dat meldt zaakvoerder Johan Muylaert.

Al sinds 1989 is Johan Muylaert vanuit thuisbasis Linden (Lubbeek) actief met M&T. “Ons cliënteel is divers.  Van lokale zelfstandigen, sportclubs, overheidsinstanties tot multinationals”, zegt Johan. Het assortiment bevat meer dan 50.000 artikelen gaande van balpennen, T-shirts tot powerbanks en bluetooth speakers.  Voor de horeca is er een aparte afdeling.

Hotels over hele wereld

De afgelopen 30 jaar leverde Muylaert Operating Supplies & Equipment aan hotels over de hele wereld. “Maar ook dicht bij huis doen we heel wat zaken. Recent hebben we de 127 kamers van hotel Residence Inn by Marriott in Diegem ingericht met onder andere koppen, lepels, strijkijzers-en planken, toasters en waterkokers”, luidt het. Ook in het restaurant van het hotel mocht Johan materiaal leveren. Voor de levering van de materialen bouwde Muylaert de afgelopen decennia een gigantisch internationaal netwerk uit.

Webshop

Jarenlang werkte M&T enkel met een website maar daar is recent verandering in gekomen. “Onlangs hebben we geïnvesteerd in een webshop. Er wordt veel meer thuis gewerkt. Met de webshop willen we onze klanten de mogelijkheid bieden het beslissings-en bestelproces op eigen houtje te doorlopen. De producten kunnen online gepersonaliseerd worden met indicatie van prijsopgave en ze hebben de mogelijkheid om offertes aan te vragen. Let wel, deze webshop betekent geenszins dat onze service wegvalt. Via de gekende mediakanalen zijn we steeds bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen”, zegt de zaakvoerder.

Ibiza

Muylaert baat M&T uit met dochter Natalie en zoon Jef. Deze laatste ruilt binnenkort zijn stek in Glabbeek in voor een werkplek onder de zon in Ibiza. “Daar openen we op 1 april een kantoor, dat mijn zoon Jef zal runnen. Met de economische veranderingen in het achterhoofd is het niet meer noodzakelijk dat je op een vaste plek werkt vlakbij huis. In de business zoals de onze kan je overal werken ter wereld. Jef heeft dus voor Ibiza gekozen en zal van daaruit onze zakelijke belangen verdedigen en verder uitbouwen”, besluit Johan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer