Living Tomorrow Academy

Living Tomorrow Academy leert bedrijven zich voor te bereiden op maatschappelijke ontwikkelingen

Innovatieplatform Living Tomorrow organiseert binnenkort de eerste editie van Living Tomorrow Academy. Daarmee wil de organisatie bedrijven en ondernemers ondersteunen bij het future proof maken van hun onderneming.

“Iedereen die de toekomst wil proberen te omarmen, is welkom, van CEO over high potential tot productmanager”, vertelt TomorrowLab-directeur Marijke Verhavert. “Wij geloven sterk dat een organisatie pas toekomstgericht kan zijn, als innovatie van iedereen in de organisatie is. Innoveren kan je namelijk niet alleen. Het draait om mensen enthousiasmeren, van elkaar leren, samenwerken om ecosystemen te creëren…”

Lees ook: Living Tomorrow opent innovatiecentrum dat toont hoe dichtbij de toekomst is

“Bedrijven moeten proactiever zijn om succesvol te zijn in een snel veranderend landschap. En mensen moeten een veelheid aan ervaringen kunnen opbouwen om in die wendbare rol van de toekomst te groeien”, besluit Living Tomorrow CEO Yin Oei.

De Living Tomorrow Academy wil meer ondernemers toegang geven tot het innovatieplatform. Het programma van de academy wordt ondersteund door mentors als futuroloog Rik Vera en topondernemer Jürgen Ingels. In juni komt de organisatie met hun eerste event, dat focust op generative AI en innovatieskills.

Lees ook: Ondernemer Jürgen Ingels interviewde Barack Obama