Nieuws Vlaams Brabant Living Tomorrow lanceert entertraining

Living Tomorrow lanceert entertraining

Living Tomorrow lanceert entertraining

livingtomorrowLiving Tomorrow lanceert samen samen met partner Event Masters een nieuw concept:  ‘Entertraining’. “Het is een innovatief concept in België waar teambuilding en training samen hand in hand gaan”, zegt Kaat Vanrenterghem van Living Tomorrow. “De focus ligt op het entertrainen van teams waar Event Masters, met hun jarenlange ervaring in teambuildingconcepten, stilstaat bij educatieve aspecten en thema’s zoals burn-out, samenwerken als team, timemanagement, MBTI.”

“We willen komaf maken met de soms peperdure trainingen zoals ze vandaag vaak worden gepusht bij werknemers”, zegt Johnny Machiels van Event Masters. “Met Entertraining gaan we voor verandering. We willen de perceptie veranderen van ‘Ik moet op training’, naar ‘Ik mag op Entertraining’. Onze missie is glashelder: we willen werknemers helpen om beter samen te werken. We geloven steevast dat indien er voldoende aandacht naar het welzijn van teamwerk gaat, er essentieel wordt bijgedragen aan het succes van bedrijven.“
Bij Entertraining staat vooral teamwerk centraal, maar zal ook de rol van het individu in het team aan bod komen. Voor het Entertraining-concept werden enkele ervaren trainers aangetrokken. Samen met dit professionele team werkt Event Masters de entertraining-concepten uit. Elk entertraining-event wordt begeleid door zowel een ervaren teambuildingbegeleider als door een ervaren trainer.
“Living Tomorrow demonstreert innovatie van verschillende bedrijven in vele sectoren”, zegt Patrick Aertsen, COO Living Tomorrow. “Innovatie is echter veel meer dan trends in kaart brengen. Het is ondernemingen en werknemers leren om innovatief te denken en te ontwikkelen. Een bedrijf dat hier niet actief aan werkt, heeft volgens mij geen lange levensduur. Event Masters bewijst dat ze wel degelijk bezig zijn met die toekomst en dat het een meerwaarde kan bieden aan onze partners en bedrijven die innovatief willen denken en ondernemen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.