V.l.n.r.: Christophe Beliën, Yin Oei, Joachim De Vos, Kristof Tilkin (TRIXXO), Herman Van Rompuy, Frank Beliën. Foto: rr

Living Tomorrow uit Vilvoorde gaat samenwerken met dienstencheque- en uitzendspecialist uit Limburg

Living Tomorrow, een innovatiecentrum in Vilvoorde gaat samenwerken met Trixxo, de dienstencheque- en uitzendspecialist met hoofdkantoor in Limburg. Samen willen ze zich toeleggen op toekomstgerichte HR-toepassingen.

De toekomst van werk wordt volgens de bedrijven steeds uitdagender. "Bedrijven en organisaties moeten zich snel aanpassen aan nieuwe digitale transformaties zoals automatisering, AI, AR en VR. Tegelijkertijd moeten werkkrachten klaargestoomd worden voor de job van de toekomst waarbij relevantie en efficiëntie sleutelwoorden zijn", klinkt het.

Trixxo en Living Tomorrow willen samen het hoofd bieden aan deze uitdagingen. "Trixxo is verheugd om deel uit te maken van dit partnership met Living Tomorrow”, vertelt CEO Luc Jeurissen.

 

Living Tomorrow c
De Living Tomorrowtoren in Vilvoorde. Foto: Panoraman

Toren

Living Tomorrow staat bekend om haar visionaire kijk op de toekomst. CEO Yin Oei nam in 2022 de fakkel over van Joachim De Vos, die wel in het bedrijf werkzaam bleef. “We creëren een ecosysteem van innovatieve bedrijven met elk hun eigen expertise”, zegt hij.

In 2022 startte het bedrijf met de bouw van een toren van 49 meter hoog in Vilvoorde. Die opent de deuren op 15 september 2023. Op een van de verdiepingen toont het bedrijf hoe we in de toekomst kunnen leven. Er is ook een congrescentrum, hotel en restaurant.