Oorbellen van NIEF COLLECTIEF uit Diest.

JBC promoot oorbellen van lokale makelij

DIEST/LEUVEN/MEISE/BIERBEEK/DILBEEK/TIENEN/AARSCHOT/TIELT-WINGE/SINT-PIETERS-LEEUW/ASSE - Kledingketen JBC organiseert voor de tweede keer "Local Market",  de one-stop-shop voor cadeaus van eigen bodem. Fans van oorbellen kunnen sinds vorige week bij JBC terecht voor een 3D geprint paar van het Diestse NIEF COLLECTIEF.

 

Sinds 9 november vindt de tweede editie van "Local Market' plaats in alle filialen van de Limburgse kledingketen JBC en online op jbc.be. Met producten van twaalf Belgische merken is JBC’s Local Market dé one-stop-shop voor cadeaus van eigen bodem.

Win-win 

Ann Claes, chief buying officer van JBC: “Samen staan we sterker, dat bewees een geslaagde eerste Local Market in de terug-naar-schoolperiode. Vandaag verenigen we dan ook met plezier opnieuw de krachten met lokale ondernemers. De twaalf merken geven met hun bijzondere producten en verhalen een extra dimensie aan de winkelervaring van onze klant. Wij plaatsen op onze beurt een mooie bestelling bij deze merken die erg welkom is in deze onzekere tijden. Zo is de Local Market een win-win voor alle partijen", zegt Claes.

NIEF COLLECTIEF 

Cadeautje kopen voor je actieve meter, groene papa of nieuwsgierige nichtje? In JBC’s Local Market vind je voor elk wat wils. Van het Diestse bedrijf NIEF COLLECTIEF zijn de 3D geprinte oorbellen verkrijgbaar in de Local Market. NIEF COLLECTIEF is een 3D print studio. De zaakvoerders ontwerpen en printen minimalistische juwelen. Rani Putzeys is het creatieve brein achter de collectie, haar vriend Dries Bangels zorgt voor de technische uitwerking.

De twaalf lokale merken zijn beschikbaar in de Local Market in alle Belgische JBC winkels en op jbc.be. Elke winkel krijgt een eigen selectie aan lokale merken. Prijzen variëren tussen 2,95 en 24,95 euro. Alle producten zijn ontworpen in België en worden geproduceerd met aandacht voor mens, dier en planeet in België of het buitenland.