Nieuws Vlaams Brabant Lunch Garden roert in de potten

Lunch Garden roert in de potten

CEO Ann Biebuyck.

Lunch Garden roert in de potten

DIEST/TIENEN/BIERBEEK/EVERE/DROGENBOS/BRUSSEL/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM – Ter gelegenheid van de volledige heropening van de horeca pakt restaurantketen Lunch Garden uit met enkele nieuwigheden. De nieuwe initiatieven moeten inspelen op de veranderende consumptiegewoontes, de kwaliteit verhogen en meer variatie brengen in het aanbod.

Lunch Garden zocht tijdens de lockdown nieuwe opportuniteiten om meteen van bij de volledige heropening van de horeca uit te kunnen pakken met een versterkt aanbod. De restaurantketen wil daarmee inspelen op de nieuwe gewoontes bij haar klanten.

Traiteurdienst

“Heel wat mensen genieten ervan om bijvoorbeeld op vrijdagavond niet te hoeven koken”, zegt CEO Ann Biebuyck van Lunch Garden. “Maar om iets lekkers af te halen en gezellig thuis met het hele gezin te eten. Dat kan voortaan ook met onze traiteurdienst. We bieden vol-au-vent of stoofvlees aan in familieporties, om thuis op te warmen. Klanten krijgen zo de flexibiliteit om voor de gezelligheid van onze restaurants te kiezen of om één van hun favoriete Lunch Garden-gerechten thuis eenvoudig en snel op tafel te zetten.”

Home delivery en takeaway

Om haar maaltijden tot bij meer klanten te brengen, sloot Lunch Garden een partnership met maaltijdkoerier Deliveroo. Daarnaast ontwikkelde het “Ord’r”, een applicatie voor smartphones die klanten de mogelijkheid biedt om gerechten af te halen.

Meer kwaliteit en ruimer aanbod

Voorts werkte Lunch Garden aan de kwaliteit van de maaltijden door extra in te zetten op Belgische producten. “Lunch Garden kiest resoluut voor een lokaal anker door voor plaatselijke leveranciers te kiezen, een bewuste strategie. Aan de competitieve prijzen die de klanten van Lunch Garden gewoon zijn, wordt niet geraakt”, aldus nog Biebuyck. Ook het aanbod is uitgebreider. Voortaan focust Lunch Garden ook op vegetarische gerechten en bereiden de koks tapa’s en warme huisgemaakte desserts. De nieuwe ontbijtformule past in een box.

Lunchgarden Academy

Lunch Garden zet ook nog meer in op de sfeer en klantvriendelijkheid in haar restaurants. Binnen het vernieuwde managementteam werd dan ook Lunch Garden Academy opgericht. Die zal (nieuwe) medewerkers de mogelijkheid bieden om opleidingen te volgen, om nog beter vertrouwd te raken met de waarden en systemen van de restaurantketen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Leuven
Leuven

Bekende cafébaas overleden

LEUVEN - De Leuvense horeca heeft maandag afscheid moeten nemen van Jaak Heelen, gewezen uitbater van café At The Bepop… Lees meer