Nieuws Vlaams Brabant ‘Made in Live’ brengt ondernemers bij elkaar

‘Made in Live’ brengt ondernemers bij elkaar

‘Made in Live’ brengt ondernemers bij elkaar

MIL LIVEDinsdag 26 april brengt onze zustersite Made in Limburg haar Limburgse community voor de allereerste keer samen. Dit tijdens een uniek evenement met inspirerende topsprekers uit de regio, een uitzonderlijk debat en een fenomenaal feest achteraf. Het majestueuze Watt 17 in Heusden-Zolder fungeert als decor voor dit niet te missen event.

Multi-ondernemer Gert Cielen bijt de spits af met zijn verrassende kijk op het ondernemerschap. Internationale gast is niemand minder dan Davy Kestens, die helemaal van San Francisco naar Heusden-Zolder komt. Alvorens hij zijn indrukwekkende succesverhaal doet, licht Stijn Bijnens van investeringsmaatschappij LRM de opportuniteiten voor Limburg in de Digital Age toe. Na een korte pauze gooit Karine Valy van conceptstore La Bottega het opnieuw over een andere boeg. Zij doet haar beslissing uit de doeken om te investeren in ‘bricks’ in tijden van ‘clicks.

Voor de eerste keer samen op het podium: Johann Leten (Voka), Jos Stalmans (VKW) en Bart Lodewyckx (Unizo) gaan de confrontatie aan tijdens een opzienbarend debat. Alvorens Indra Dewitte hen onderwerpt aan haar vragenvuur, zal Noël Slangen, columnist bij Het Belang van Limburg, de gemoederen aanwakkeren.

Aansluitend worden de gasten verwend met een heuse culinaire verwennerij tijdens een walking dinner geïnspireerd op de Limburgse keuken. En als de zintuigen dan nog niet genoeg geprikkeld zijn, zorgen we voor wat extra spektakel! Bijhorende boeiende gesprekken en duurzame business contacten zullen zeker niet ontbreken.

Inschrijven doe je best snel via www.madeinlive.be/limburg, want de plaatsen zijn beperkt!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.