Nieuws Vlaams-Brabant Magnus Business Gifts trekt naar loft in ’t groen

Magnus Business Gifts trekt naar loft in ’t groen

Magnus Business Gifts trekt naar loft in ’t groen

ZEMST/VILVOORDE – Magnus Business Gifts, de specialist die bedrijven helpt om medewerkers te waarderen en klanten loyaal en betrokken te maken, is verhuisd. De onderneming van Managing Director Ann Magnus heeft de stek aan de Leuvensesteenweg in Vilvoorde ingeruild voor een loft aan de Vredelaan in Weerde (Zemst).

Door de uitbreiding van het bedrijf heeft Managing Director Ann Magnus beslist de magazijnen te verhuizen naar locaties in Londerzeel en Vichte. Ook de kantoren aan de Leuvensesteenweg in Vilvoorde werden verlaten.  “Ze voelden te kantoorachtig aan en voldeden niet meer als inspiratiebron voor ons team”, zegt Ann Magnus. “We zochten een locatie die voldeed aan onze ecologische waarden.  Daarnaast was het belangrijk dat, in combinatie met thuiswerk, deze nieuwe werkplek een terugkomplek zou zijn in de toekomst.” Sinds begin dit jaar is het team van Magnus Business Gifts actief vanuit een loft in het groen van de Vredelaan in Weerde (Zemst).

Aanbod

Magnus Business Gifts biedt klanten een groot aanbod van gadgets, giftboxen en loyalty programma’s (onboarding en reboarding, Pasen, de Sint, Kerstmis, jubilarissen, online meetings (apero boxen), Dag van de medewerker, goodiebags, loyaliteitspakketten..). “Wij bedenken een gepersonaliseerde kwalitatieve en creatieve oplossing. En dit binnen het kader van uw wensen, met een betrouwbare gepersonaliseerde uitvoering en levering”, zegt Magnus nog.

Familiebedrijf

De zaak werd 55 jaar geleden opgericht door Karel Magnus en zijn partner Ria Heylen. Het bedrijf heette toen Macovil (Magnus Constructie Vilvoorde) en was actief in de verkoop van bouwprojecten. Ria baatte naderhand ook de “gedekte tafelzaak” Home uit, waardoor het familiebedrijf Macovil-Home heette. Een tiental jaren geleden stapte dochter Ann in de zaak.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.