Nieuws Vlaams-Brabant Make-over voor keukenzaak

Make-over voor keukenzaak

Zaakvoerder Yorick Wauters met Neree Daniels (projectmanager) en Sonja Huybrechts (projectmanager, r) © Ixina Boortmeerbeek

Make-over voor keukenzaak

BOORTMEERBEEK – Ixina Boortmeerbeek is gestart met de werken voor een totale make-over. Volledig in lijn met het nieuwe concept van ixina: er komt een nieuwe showroom, een cocreatieruimte, een leefkeuken en vernieuwde kantoren. De werken zouden midden februari 2022 worden afgerond. Met de renovatie wil ixina Boortmeerbeek de sterke groei die het de laatste 2 jaar realiseerde, verderzetten. Het wil een nog breder publiek aanspreken en kopers aantrekken uit Mechelen en omstreken.

De keukenwinkel in Boortmeerbeek is sinds de overname door Yorick Wauters en partners 2 jaar geleden, aan een opmars bezig. “In het eerste jaar na de overname verkochten we ongeveer 200 keukens. Dit jaar zullen we afkloppen op iets boven de 300 en volgend jaar hebben we de ambitie om er 350 te verkopen”, vertelt Yorick Wauters. “Om die groei te kunnen waarmaken, komt een 5de verkoper het team versterken en breiden we ons team van vaste installateurs uit met een 5de medewerker. Ook de renovatie van ons pand zal de groei ondersteunen. Met de nieuwe showroom zullen we de komende jaren onze klanten een mooie winkelervaring kunnen bieden”.

Cocreatie 

Ixina Boortmeerbeek is een van de eerste winkels in België die het nieuwe winkelconcept van ixina uitrolt. Dit werd eind vorig jaar op de Belgische keukenmarkt gelanceerd om nog beter te beantwoorden aan de noden van de klant. “Die wil namelijk geïnspireerd worden en in een stijlvolle en gezellige omgeving samen met ixina-adviseurs een droomkeuken samenstellen. De nadruk hierbij ligt op cocreatie”, zegt Wauters nog.

Paradepaardje 

De showroom van  720 m2  wordt het paradepaardje van de vernieuwde winkel. Met een groot en personaliseerbaar aanbod dat tegemoetkomt aan de profielen en verwachtingen van elke klant op het vlak van materiaal, kleur en maten. “Een toonbeeld van hoe het merk ixina de laatste jaren evolueerde: een combinatie van hypermoderne productie met scherpe prijzen en snelle levertijden aan de ene kant, en het brede aanbod, de kwaliteit en de betrouwbaarheid aan de andere”, luidt het.

Projectie 

Een geprojecteerde keuken zal zorgen voor een verrassingseffect bij het binnenkomen van de vernieuwde winkel. Op een witte keuken kunnen verschillende kleuren en patronen geprojecteerd worden. Zo heeft de klant meteen een idee van hoe zijn keuken er in werkelijkheid zal uitzien in plaats van op staal of in een ontwerp.

Architectentafel en leefkeuken 

Een grote architectentafel nodigt de klant dan weer uit om samen met het team van ixina Boortmeerbeek een droomkeuken te realiseren. De klant kan verschillende soorten materialen, zoals hout en marmer, bekijken en aanraken. De leefkeuken wordt en ruimte waar klanten kunnen deelnemen aan kookworkshops, of kunnen genieten van een kopje koffie of thee in afwachting van hun afspraak met de ixina-adviseur.

Kantoren 

Ook de kantoren van de werknemers zullen er na de renovatie helemaal anders uitzien. Met een eigen werkruimte voor elke verkoper, en grote schermen om de droomkeukens voor de klant te projecteren. Ixina Boortmeerbeek blijft tijdens de werken gewoon open en de klant kan de keukens blijven bezichtigen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Batibouw uitgesteld

BRUSSEL - In samenspraak met het exposantencomité hebben de organisatoren van BATIBOUW beslist de editie van 2022 uit te stellen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.