Marijke Verhavert is de nieuwe director bij TomorrowLab

VILVOORDE - Bij TomorrowLab, een bedrijf van de Living Tomorrow Group, vervult Marijke Verhavert voortaan de rol van director. Zij kwam in 2018 aan boord van TomorrowLab en kijkt uit naar deze nieuwe stap.

Sinds 1 januari is Marijke Verhavert director bij TomorrowLab. Ze startte in 2018 bij het Vilvoordse bedrijf na een carrière van 22 jaar bij onder meer de Vlaamse Overheid, KPMG en Siemens Business Services. “TomorrowLab heeft al een indrukwekkend parcours afgelegd”, aldus de nieuwe director. “We zijn een getalenteerd team dat bedrijven en overheidsorganisaties toekomstbestendig maakt, ondanks en zeker in woelige tijden. We zijn ondertussen dé referentiespeler in België op het vlak van scenarioplanning als unieke methodiek voor strategievoering. Deze koers wil ik graag verder versterken.”

Ook Yin Oei, CEO van de Living Tomorrow Group, is enthousiast over de nieuwe rol van Marijke Verhavert. “Marijke heeft al aangetoond dat ze zeer sterk is in zowel het bepalen van de strategische koers als anderen hierin mee te nemen. Twee vaardigheden die onontbeerlijk zijn als director. Daarnaast zal Marijke ook deel uitmaken van het executive committee van de Living Tomorrow Group.”