Nieuws Vlaams Brabant Marina Beullens overleden

Marina Beullens overleden

Marina Beullens overleden

Marina Beullens is op 58-jarige leeftijd overleden in haar thuisstad Leuven. Zij was ruim drie decennia de drijvende kracht achter de beurzen in Leuven. Onder haar leiding werden beurzen als de Leuvense Jaarbeurs en Ideaal Wonen in Huis en Tuin grote successen.

Beullens stond in Leuven en omstreken bekend als een innemende persoonlijkheid die met haar enthousiasme de beurzen naar een hoger niveau kon tillen.

Marina Beullens was al een tijd ziek. Haar dood komt hard aan, in eerste instantie bij familie en vrienden. Maar ook bij Leuven Handelt!, dat de beurzen in Leuven organiseerde.

“Wij betonen ons diepste medeleven aan de familie van Marina. We konden altijd op haar rekenen. Marina was steeds bijzonder gemotiveerd om de Leuvense beurzen uit te bouwen tot topevents. We gaan haar heel erg missen”, stelde de organisatie woensdagavond.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.