Nieuws Vlaams-Brabant Matthieu Goen wordt COO van Mindwave

Matthieu Goen wordt COO van Mindwave

Founder Johan Nagels krijgt Matthieu Goen als COO naast zich. Foto: Netwerk Ondernemen

Matthieu Goen wordt COO van Mindwave

LEUVEN – MindWave krijgt een tweede leider aan het roer. Oprichter Johan Nagels krijgt Matthieu Goen naast zich als COO.

MindWave laat senior IT consultants meewerken in software development-projecten van bedrijven en heft in 2022 voor het eerst de kaap van drie miljoen euro omzet overschreden. Dat was een groei van 20% ten opzichte van 2021. Het wist deze mijlpaal volledig self-funded te bereiken en ging tot op heden nog niet op zoek naar extern kapitaal. Het bedrijf ziet haar groei toenemen door de aanhoudende vraag voor zowel on site in België als nearshore in Griekenland.

Door de sterke groei van het bedrijf voelde oprichter Johan Nagels wel de nood aan een complementaire partner die operationeel sterk staat. Die vond hij via ‘Find Your Co-Founder’. Matthieu Goen zal na een succesvolle proefperiode mee in de onderneming stappen als COO.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.