Nieuws Vlaams Brabant MediaGeniX genomineerd voor Leeuw van de Export

MediaGeniX genomineerd voor Leeuw van de Export

MediaGeniX genomineerd voor Leeuw van de Export

mediagenixDrie bedrijven van meer dan vijftig werknemers en evenveel bedrijven met maximaal 49 werknemers zijn
genomineerd voor De Leeuw van de Export, de voornaamste prijs voor exporterende bedrijven in Vlaanderen. MediaGeniX nv uit Groot-Bijgaarden is het enige bedrijf uit Vlaams-Brabant dat bij de genomineerden is.

MediaGeniX nv  uit Groot-Bijgaarden ontwikkelt en implementeert het geïntegreerde softwarepakket WHATS’On. Dat is een erg geavanceerd broadcast management system voor het beheer van radio-, tv- en online contentkanalen. Deze softwareoplossing wordt bovendien aangepast aan de noden van de klant. Intussen is MediaGenix een wereldspeler met klanten in Europa, het Midden-Oosten, de VS, Azië, Latijns-Amerika en Oceanië.

De 76 medewerkers van MediaGeniX behaalden in 2015 een omzet van meer dan 21 miljoen euro. Daarvan werd 73 procent gerealiseerd in het buitenland.

Met de Leeuw van de Export bekroont Flanders Investment & Trade jaarlijks de exportsuccessen van Vlaamse bedrijven, om zo het levensbelang van export voor onze Vlaamse economie te onderstrepen. Flanders Investment & Trade (FIT) ondersteunt en stimuleert bedrijven bij het internationaal zakendoen. FIT biedt advies en begeleiding op maat. Bedrijven kunnen een beroep doen op zijn ruime binnen- en buitenlandse netwerk.

Op woensdag 29 juni reikt minister-president Geert Bourgeois de Leeuw van de Export 2016 uit in  het Hôtel de la Poste op de site van Tour & Taxis in Brussel.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.