mediamarkt Boortmeerbeek De vestiging komt in het pand waar vroeger Light Gallery was. — © if

Mediamarkt gaat op zoek naar werknemers voor nieuwe vestiging

Mediamarkt opent op 13 juli een nieuwe winkel in Boortmeerbeek. Voor de vestiging in het voormalige pand van Light Gallery zoekt het bedrijf nog tal van werknemers.

Op 13 juli opent MediaMarkt een nieuwe winkel in Boortmeerbeek. De nieuwe vestiging komt in het voormalige pand van verlichtingszaak Light Gallery die enkele maanden geleden de deuren sloot. Het pand stond sindsdien leeg. MediaMarkt neemt het pand over om er een core-conceptwinkel in onder te brengen. Die heeft een kleinere oppervlakte, 1.140 vierkante meter om precies te zijn. Zo wil het bedrijf er een zorgvuldig geselecteerd assortiment elektronicaproducten aanbieden.

In aanloop naar de opening zijn ze nog op zoek naar tal van personeelsleden, met een passie voor elektronica en technologie, zo luidt het. Om de juiste kandidaten hiervoor te vinden organiseert MediaMarkt op woensdag 24 en zaterdag 27 april twee jobdagen in de Gildezaal in Boortmeerbeek. Geïnteresseerden zijn welkom op woensdag tussen 14 en 17 uur en op zaterdag tussen 10 en 14 uur.

Genuanceerd enthousiast
Bij de gemeente wordt gemengd gereageerd op de komt van de nieuwe elektronicazaak. “We hebben geen bezwaren tegen ondernemen, integendeel”, aldus de Boortmeerbeekse schepen Hans Crol (N-VA). “Zeker niet als het werkgelegenheid voor onze inwoners creëert. Het is alleen jammer dat het hier om een buitenlandse concurrent voor een familiezaak uit Boortmeerbeek gaat, een van de weinig overblijvende ondernemers uit onze dorpskern.”