Nieuws Vlaams Brabant Meneer Frédéric, proficiat!

Meneer Frédéric, proficiat!

Meneer Frédéric, proficiat!

BOORTMEERBEEK – Frédéric van der Kelen, de CEO van Brouwerij Haacht, heeft vandaag (2 november) zijn functie van CEO neergelegd. Van der Kelen is 87 jaar en was 52 jaar de topman van de brouwerij. Zijn zoon Boudewijn neemt over. 

Frédéric van der Kelen heeft de brouwerij een sterke internationale reputatie bezorgd, alsook een uitzonderlijke positionering op de Belgische markt. Met een omzet van 108 miljoen euro in 2019 onderscheidt Brouwerij Haacht zich van haar concurrenten dankzij de kwaliteit van haar producten en haar uitgesproken aanwezigheid in de horeca in België en Frankrijk.

Frédéric van der Kelen heeft een uitzonderlijke brouwerij opgebouwd, waarbij hij honderden werknemers aan de slag hield in een voor ons land kenmerkende sector. Vandaag is Brouwerij Haacht de vierde grootste Brouwerij van België. De leden van de Raad van Bestuur en het personeel huldigen het werk en de inzet die hun CEO gedurende een halve eeuw heeft geleverd. “Vanuit zijn nieuwe functie als voorzitter van Co.Br.Ha., kan de onderneming nog steeds een beroep doen op zijn expertise”, luidt het in een persbericht.

Boudewijn staat klaar om in de voetsporen van zijn vader te treden. “Ik ben zeer vereerd deze nieuwe taak op mij te kunnen nemen en om van Brouwerij Haacht een Belgisch bedrijfsmodel te blijven maken dat de tradities van het verleden respecteert en zich kan aanpassen aan toekomstige uitdagingen”, aldus de zoon.

Vandaag, 2 november, start Boudewijn in zijn nieuwe rol als CEO van het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.