EQS SUV_Afbeelding

Mercedes-Benz GMS Leuven-Tienen pakt uit met gloednieuwe EQS SUV tijdens autosalonperiode

De EQS SUV van Mercedes-EQ is in aantocht. Eind dit jaar wordt het high-end SUV-model verwacht in de toonzaal van GMS Leuven-Tienen. Het merk blijft inzetten op een luxebeleving voor haar klanten en focust op de toekomst in mobiliteit. “Met de Mercedes-Benz ENERGIZING COMFORT-programma’s kan je de sfeer in je wagen van A tot Z personaliseren  en genieten van een unieke rijbeleving”, stelt Simon Matalucci, Marketing Manager van GMS Group Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz zal dit jaar niet te zien zijn op de honderdste editie van het Autosalon in Brussel. Maar niet getreurd, het luxemerk heeft iets anders in petto. “Mercedes-Benz staat voor luxe en innovatie”, zegt Ivan Van Roosbroeck, Sales Manager bij Mercedes-Benz GMS Tienen. “We willen onze klanten graag een luxebeleving bieden. Niet in Brussel, maar op een persoonlijke manier in onze concessies. Samen met de klant zoeken we een oplossing op maat, van verbrandingsmotor over plug-in hybride tot elektrisch.”

“Wil je nog genieten van de fiscale voordelen van de plug-in hybride? Gun jezelf een mooi kerstcadeau en bestel je wagen voor het einde van 2022.”

EQS SUV bij GMS Leuven-Tienen

Mercedes-Benz pakt tijdens de salonperiode uit met een nieuw paradepaardje, de EQS SUV. “De EQS SUV is de eerste volledig elektrische luxe SUV van de EQ-reeks en komt in 3 varianten: de EQS 450+, EQS 450 4MATIC en EQS 580 4MATIC”, vertelt Van Roosbroeck. “Het is de SUV-variant van de reeds gelanceerde EQS Berline. De EQS SUV heeft een elektrische actieradius tot 660 kilometer volgens de WLTP, kan optioneel uitgebreid worden tot 7-zit en staat voor ultieme luxe. Nog een interessant weetje: de serie wordt CO2-neutraal geproduceerd.”

“Het digitale interieur van de nieuwe SUV is indrukwekkend met snufjes als een MBUX-hyperscreen, waarvan de weergave zich aanpast aan je gewoontes. Eind dit jaar zal deze high-end wagen beschikbaar zijn in de showroom. Wie nu al overtuigd is kan de EQS SUV wel al bestellen bij GMS Leuven-Tienen.” Ook de EQE SUV is klaar voor lancering. “Dit model met ruimte voor vijf inzittenden zal bestelbaar zijn vanaf midden december en heeft een indrukwekkende actieradius van meer dan 590 kilometer volgens de WLTP.”

Opmars van modern luxury

Het luxemerk focust op de toekomst in mobiliteit. “Mercedes-Benz zet fel in op modern luxury door het onder andere interieur van de nieuwe wagens om te toveren tot een magische plek”, zegt Simon Matalucci, Marketing Manager van GMS Group Mercedes-Benz. “Met de Mercedes-Benz ENERGIZING COMFORT-programma’s kan je de sfeer in je wagen van A tot Z personaliseren om zo je rijervaring te optimaliseren. Van actieve sfeerverlichting tot een controlesysteem van de luchtkwaliteit, maar ook individuele parfumering van het interieur en massageprogramma’s zullen beschikbaar zijn.”

GMS-Leuven is de partner bij uitstek in Vlaams-Brabant voor personenwagens, bestelwagens en certified used cars van Mercedes-Benz.