Nieuws Vlaams Brabant Mercedes Claes & Zonen levert zestig Mercedessen A aan Punch Powertrain

Mercedes Claes & Zonen levert zestig Mercedessen A aan Punch Powertrain

Mercedes Claes & Zonen levert zestig Mercedessen A aan Punch Powertrain

Punch&ClaesMercedes Claes & Zonen nv, die onder meer in Tienen een garage heeft, levert in één keer meer dan zestig Mercedessen A-klasse aan Punch Powertrein.

Punch Powertrain is pas bekroond met de titel ‘Fabriek van de Toekomst’. Het bedrijf kreeg die titel omdat het uitblinkt in de modernisering van zijn machines, digitalisering en in hun medewerkers.

Om deze medewerkers nog extra te motiveren, werkte Punch Powertrain een cafetariaplan uit. De medewerkers van het bedrijf kunnen voortaan kiezen voor een bedrijfswagen en hebben de keuze tussen drie  verschillende modellen.

Binnen die drie modellen bleek de Mercedes-Benz A-Klasse het meest succesvol want de voorbije maanden werden er al maar liefst zestig van die auto’s geleverd aan het personeel van Punch Powertrain. Voor de levering van deze wagens koos Punch Powertrain voor een samenwerking met Claes & Zonen Sint-Truiden nv, en die zorgde uiteraard voor scherpe voorwaarden.

“Punch Powertrain heeft de laatste jaren voor een positieve vibe gezorgd op economisch vlak in Sint‑Truiden,” zegt Johnny Claes. “Uiteraard zijn wij van onze kant  heel trots dat wij deze wagens mogen leveren aan onze buren op het industrieterrein. Bovendien werden naast de tientallen A klasse wagens onder meer ook een C-Klasse Break en een  GLE bij ons besteld.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.