Nieuws Vlaams Brabant Met 1 cadeaubon kan je terecht bij 39 lokale handelaars

Met 1 cadeaubon kan je terecht bij 39 lokale handelaars

Met 1 cadeaubon kan je terecht bij 39 lokale handelaars

LEUVEN – 39 lokale handelaars uit Leuven hebben zich geschaard achter het #kooplokaal-concept Cadeaubon Leuven. Door 1 cadeaubon te kopen kan je terecht bij tientallen lokale handelaars actief in mode, juwelen, boeken, wellness en horeca.

Mensen die op zoek zijn naar een origineel cadeau kunnen sinds kort een Cadeaubon Leuven schenken. “Naast het geven van een leuke ervaring hopen we met dit initiatief de lokale economie te stimuleren”,  verduidelijkt Yordy Eelen van Unigift, het bedrijf achter Cadeaubon Leuven. “Het is duidelijk dat er in Leuven een kwalitatief aanbod aan lokale handelaars is. Op die manier hebben we intussen bijna 40 handelaars gebundeld, verspreid over mode, resto, juwelen, boeken en wellness. De ontvanger kan vrij kiezen uit al die handelaars en kan de bon ook in stukken gebruiken. Zo kan hij de hele stad ervaren in één geschenk.”

Website 

Een bon kopen kan bij deelnemende handelaars of via de website  www.cadeaubonleuven.be. Yordy: “We kenden een vlotte start wat aantoont dat ook de Leuvenaars zelf het #kooplokaal-gedachtengoed een warm hart toedragen. Ook verschillende bedrijven informeerden al naar de Cadeaubon Leuven als mogelijk personeelsgeschenk.”

Elisa by JAVA Coffee 

Jan Holemans, shopmanager van koffiebar Elisa by Java Coffee, was één van de eerste handelaars om aan te sluiten. “Ik geloof heel sterk dat we met het bundelen van de krachten van alle lokale handelaars in Cadeaubon Leuven, we Leuven als shoppingstad met fijne lokale zaken op de kaart kunnen zetten. Het is duidelijk dat de mensen achter Cadeaubon Leuven hier mee hun schouders willen onder zetten en Leuven en zijn lokale handelaars mee zal promoten.”

Het team achter Cadeaubon Leuven is niet aan zijn proefstuk toe. Eerder lanceerde Unigift met succes al een stedelijke cadeaubon in onder andere Gent, Antwerpen, Brugge en Aalst. Yordy: “Ook in Leuven mikken we op een positieve samenwerking met de lokale handelaars, de handelaarsverenigingen en  stad Leuven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.