Met Flexline bouwt LPW zwembaden op maat

Flexline-®PSGstudio.be-1-800x518Met Flexline biedt LPW Ceramic Pools uit Aarschot zwembaden op maat, met de afwerking waar de klant van droomt.

Het Flexline inbouwzwembad ligt tussen het inbouwzwembad met traditionele afmetingen en het betonnen zwembad waarbij er geen beperking is op het vlak van de afmetingen. "Met Flexline kunnen we aan de meeste wensen voldoen van klanten die hun gading niet vinden bij de traditionele inbouwzwembaden maar die zich wel aangetrokken voelen tot de vele kwaliteiten zoals de snelle plaatsing, competitieve prijs, waterdichtheid en hedendaagse look. Het is een zwembad dat de voordelen van zwembaden-op-maat combineert met de kwaliteit van inbouwzwembaden", zegt CEO Guillaume de Troostembergh.

"De inbouwzwembaden van onze Flexline zijn modulair opgebouwd", zegt de Troostembergh. "De klant kan de vorm van zijn zwembad zelf bepalen: L-vorming, T-vormig of gewoon rechthoekig. Hij kan ook een trapje kiezen uit een heel ruim gamma aan vormen en maten. De enige beperking is de creativiteit van de klant."

"De monoblok zwembaden Flexline zijn ontworpen op basis van polypropyleenplaten die in de fabriek in Aarschot thermisch aan elkaar worden gelast, de lasnaden blijven dus discreet", zegt Guillaume de Troostembergh. "Polypropyleen is scheurbestendig, flexibel, licht en recyclebaar. Het is door de jaren heen uitgegroeid tot een ideaal materiaal voor de bouw van ingegraven zwembaden."