Nieuws Vlaams Brabant Mia Dobbeni naar ConXion

Mia Dobbeni naar ConXion

Mia Dobbeni naar ConXion

????????????????????????????????????

De Vlaamse ICT-dienstverlener ConXioN uit Ternat en Deerlijk heeft zijn team versterkt met het aantrekken van Mia Dobbeni (1964) uit Vilvoorde. Deze burgerlijk ingenieur behoort tot de absolute top van de netwerk- en securityspecialisten in België. Daarnaast doet ze op het hoogste niveau aan sport: ze is topsportcoach voor de Vlaamse jeugdselectie triatlon. De rol van ervaren coach zal ze ook bij ConXioN opnemen. Door de snelle groei van ConXioN was er bij het bedrijf ruimte voor dergelijke sterke profielen. Volgens CEO Chris Debyser is het de bedoeling altijd een mix van jong talent en high-level ervaring aan te trekken.

Mia Dobbeni kan als netwerkspecialiste aardig wat adelbrieven voorleggen, zoals dat van Cisco Certified Internetworking Expert. Ze heeft ook een reputatie als mental coach. Bovendien doorliep ze alle niveaus van de Vlaamse Trainersschool, tot ‘Trainer A’. Vandaag traint ze als docente zelf startende coaches. Mia Dobbeni koos naar eigen zeggen voor ConXioN omdat het een groeiend bedrijf is met veel potentieel, dat tegelijk klein en wendbaar genoeg is om snelle beslissingen te nemen zonder je met bedrijfspolitiek bezig te moeten houden. “Werken in een kmo is ook een verademing na een carrière in multinationals,” zegt  Dobbeni die eerder aan de slag was bij ondermeer IBM, Digital, Compaq en later HP. Na 24 jaar begon ze als onafhankelijk IT-consulente. De laatste twee jaar werkte ze voor GDF Suez/Engie.

ConXioN uit is een ICT-dienstverlener die zich richt tot kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf heeft vestigingen in Lommel, Deerlijk en Ternat, is gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die vlotte bedrijfsprocessen faciliteren zodat klanten zich volledig kunnen focussen op hun bedrijfsdoelstellingen. Concreet levert ConXioN infrastructuur, software voor bedrijfs- en winkelbeheer, diensten voor licentiebeheer, cloudoplossingen, managed services, telecommateriaal en -diensten, en professionele diensten. (KC)

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.