Nieuws Vlaams Brabant Mobalpa opent twee nieuwe verkooppunten in Vlaams-Brabant

Mobalpa opent twee nieuwe verkooppunten in Vlaams-Brabant

Mobalpa opent twee nieuwe verkooppunten in Vlaams-Brabant

mobalpaMobalpa wil in 2016 een bekend gezicht worden in Vlaams-Brabant. Daarom opent de fabrikant van keuken-, badkamer- en opberginrichtingen twee nieuwe verkooppunten in de provincie. De weg naar uitbreiding werd ingezet met de opening van een filiaal in Sint-Stevens-Woluwe, deelgemeente van Zaventem. Op 19 maart volgt Lovenjoel, deelgemeente van Bierbeek.

Voor Mobalpa staat het voorjaar van 2016 helemaal in het teken van uitbreiding. Het huidige Belgische netwerk van zestien verkooppunten wordt op twintig gebracht. Naast Sint-Stevens-Woluwe en Lovenjoel openen ook nieuwe winkels de deuren in Woutersbrakel (Waals-Brabant) en Sint-Truiden.

Kenmerkend voor de nieuwe vestigingen is dat ze diensten aanbieden voor alle werkzaamheden die bij de plaatsing van een nieuwe inrichting komen kijken. Dat gaat van loodgieterij en elektriciteit tot vloerbekleding, valse plafonds en betegeling.

De vestiging aan de Leuvensesteenweg in in Sint-Stevens-Woluwe heet Kitchen 4 Life. De nieuwe showroom van 300 vierkante meter in de oostelijke rand rond Brussel is goed bereikbaar en ligt op een commerciële as waar alle grote spelers uit de bouw- en renovatiesector te vinden zijn. De knowhow van het merk is in alle facetten aanwezig: keukens, badkamers, dressings en zelfs een volledig ingericht appartement. “Dit verkooppunt luidt een nieuwe generatie winkels in”, zegt zaakvoerder Nicolas Dulait.

Zijn collega Karim Smets steekt de Mobalpa-vestiging De Warande aan de Tiensesteenweg in Lovenjoel in een nieuw kleedje. “De winkel van 450 vierkante meter werd volledig vernieuwd volgens het huisconcept.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer