Molenhoftalks – Dstny-CEO Daan De Wever Foto: if

Molenhof Talks ontving Dstny-CEO Daan De Wever

Molenhof Talks, een terugkerende gespreksavond in het Roosdaalse Villa Molenhof, ontving deze maand Daan De Wever. Dat is de topman van technologie- en telecomaanbieder Dstny. Hij had het over de geschiedenis van het bedrijf én over het sponsorengagement met wielerploeg Lotto-Dstny.

“De CEO van Dstny had het over de oprichting van hun bedrijf en over de moeilijke jaren die volgden”, zegt Hans Veirman van Villa Molenhof. “De firma was ooit virtueel failliet. De periode werd overwonnen en Dstny groeide tot een Europese topper die momenteel bezig is met het veroveren van de Amerikaanse markt. De Wever vertelde ook over het hoe en waarom van de wielersponsoring. De tientallen ondernemers uit de streek luisterden aandachtig en konden na afloop netwerken tijdens een walking diner.”

“Donderdag 24 april ontvangen we Philippe Gijsels, Chief Strategy Officer bij BNP Paribas Fortis”, weet Veirman. “Hij zal het onder meer hebben over het boek dat hij recent met Koen De Leus schreef. Wie aanwezig wil zijn kan zich inschrijven via molenhoftalks.be.”