rsz_image00864 Joannes Anthonius Rommers (links) en Eric Van Nuffelen van Audiomix.

Multimediazaak pakt Benelux-primeur van oprolbare tv van net geen 100.000 euro

BEGIJNENDIJK/AARSCHOT - Multimediazaak Audiomix, gevestigd op de grens van Begijnendijk en Aarschot, presenteerde donderdagavond in primeur (voor de Benelux) de allereerste R1 65 inch 4K Smart OLED TV. 

De R1 65 inch 4K Smart OLED TV is de allereerste oprolbare tv. Het tv-toestel kan het flinterdunne scherm oprollen in de speaker. Vervolgens blijft alleen het design van het LG Signature OLED R-meubel over. Het  tv-toestel werd donderdag voor het eerst in de Benelux voorgesteld bij multimediazaak Audiomix in Begijnendijk.  Aan de tv hangt een prijskaartje van 99.999 euro.

Forbes 

Het strakke ontwerp van de LG Rollable tv won al een “Wallpaper Design Award” en kreeg een opmerkelijke vermelding in het bekende zakentijdschrift Forbes. Het flinterdunne 65 inch-scherm garandeert in ‘full view’ de ultieme kijkervaring en rolt na het kijken keurig weer op in het speakermeubel. Het scherm kan ook in minimale ‘line view’-modus uitgerold worden en als klok, fotokader, sfeerverlichting of home dashboard gebruikt worden. Bij ‘zero view’ verdwijnt het scherm volledig en laat de tv het interieur helemaal tot zijn recht komen. Het overgebleven designstuk kan in deze stand nog steeds als luidspreker ingeschakeld worden.

Beeld en geluid 

De beeld- en geluidskwaliteit zijn baanbrekend. De zelfoplichtende OLED-pixels zorgen voor een bijzondere kijkervaring met scherpe beelden en extreem realisme, ook voor snelle gaming en dynamische sportbeelden. Dankzij de LG ThinQ-app kan het toestel ook door middel van spraakherkenning bediend worden. Het Dolby Atmos-systeem zorgt dankzij de krachtige 100W 4.2ch-luidsprekers voor levensechte geluidskwaliteit.

“Pronkstuk” 

“De LG Signature OLED R is uniek in zijn soort en een ongeëvenaard staaltje design”, zegt Joannes Anthonius Rommers, Product Information Manager van LG. “Het toestel groeit in elke luxewoning of home cinema uit tot hét pronkstuk van de ruimte dat alle ogen naar zich toezuigt, maar niet alleen het ontwerp is bijzonder exclusief, ook de kwaliteit en de mogelijkheden zijn ongezien.”

“Beste aanbieden”

Eric Van Nuffelen van Audiomix, de hifi-specialist in audio, beeld, dj-apparatuur, car hifi, domotica en mobiele toepassingen die ook totaaloplossingen bij renovatie en nieuwbouw van een huis of zaak en advies op maat levert, is blij met de primeur. “De hifi-wereld is altijd in beweging. We willen onze klanten het beste bieden en daarom vinden we het enorm belangrijk om altijd mee te zijn met de laatste nieuwigheden”, zegt Van Nuffelen nog.