Nieuws Vlaams Brabant Murder Inc. overgenomen door Event Masters

Murder Inc. overgenomen door Event Masters

Murder Inc. overgenomen door Event Masters

Het evenementenbureau Event Masters uit Willebroek heeft concullega Murder Inc. uit Molenstede (deelgemeente van Diest) overgenomen. Oprichter van Murder Inc. Luk Matthijs vond de tijd gekomen om de fakkel van zijn bedrijf door te geven.

“Murder Inc. is eigenlijk de reden waarom we met Event Masters nooit zelf moorddiners hebben uitgewerkt. We zijn opgetogen dat we onze portfolio kunnen aanvullen en dat Luk voor Event Masters formats wil blijven creëren”, zegt Bert Knuts, ceo van Event Masters.

Murder Inc. bestaat sinds 1989 en is specialist in de organisatie van moorddiners. Het bedrijf beschikt ondertussen over meer dan 25 scenario’s waarbij acteurs, een verhaal en nietsvermoedende gasten samenkomen om aan tafel te schuiven. Elk scenario komt van de hand van Luk Matthijs, die de gasten meeneemt naar een wereld van moorddadige intriges, verstrooide obers, bloeddorstige vampiers, adellijke erfgenamen, vrolijke paters en mysterieuze queesten.

“Hun producten zijn heel uniek. Ondanks het feit dat Murder Inc. een van de oudste eventbureaus in België is, zijn de concepten absoluut niet oubollig of achterhaald te noemen”, stelt Knuts. “Het brengen van een goed scenario is van alle tijden en blijft werken.”

Om de lopende en nieuwe events van Murder Inc. in goede banen te leiden krijgt het team van Event Masters versterking. Kristien Van Crombrugge werkte enkele jaren geleden al voor Murder Inc. Ze is dus vertrouwd met de concepten en acteurs. “Zij zal ze de organisatie en integratie van alle producten van Murder Inc. van dichtbij opvolgen en begeleiden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer