Nieuws Vlaams Brabant Naar de apotheek bij Maggie

Naar de apotheek bij Maggie

Naar de apotheek bij Maggie

maggieApotheek Barbier-Deneyer in Overijse werd een tijdlang gerund door een onverwachte gaste. Maggie De Block herself bediende de klanten in de zaak in de Druivenstreek. De minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid (Open VLD) kroop in de rol van apothekeres op vraag van Unizo.

Elke derde vrijdag van november zet Unizo alle ondernemers in de kijker. “We willen hen bedanken voor alle tijd, moeite, zweet en tranen die ze in hun zaak steken. En we willen onze appreciatie laten blijken voor de toegevoegde waarde die ze onze samenleving schenken. Want ondernemers hebben we nodig om al het goede rondom ons in stand te houden”, zegt de Unie van Zelfstandige Ondernemers. Nu vrijdag 18 november focust Unizo op het feit dat ondernemers heel gewone mensen zijn.

In de marge van die dag van de ondernemer brengt Unizo ook al jaarlijks politici en ondernemers samen. Dat doet de organisatie in de vorm van bedrijfsstages. Voor Unizo is dat de beste manier om politici en ondernemers dichter bij elkaar te brengen. Zo belandde Maggie De Block bij apotheek Barbier-Deneyer in Overijse. Voor de federale minister was het geen compleet onbekende omgeving, want ze is zoals genoegzaam bekend zelf arts.

De Block en de uitbaters van de apotheek praatten tussen de klanten door over de hervormingen die op til zijn bij de apothekers. De minister werkt samen met de sector aan een actieplan dat apothekers meer patiëntgericht moet doen werken en dat tot een meer kwalitatieve zorg moet leiden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.