Nieuws Vlaams Brabant Netwerkevent Handmade in Belgium

Netwerkevent Handmade in Belgium

Netwerkevent Handmade in Belgium

stuckensUnizo Vlaams-Brabant en Brussel organiseert woensdag 18 mei een netwerkevent in Diest waarbij de nadruk wordt gelegd op Handmade in Belgium.

In april bestond de werking rond Handmade in Belgium (HIB) drie jaar. “Ondertussen werd het label al uitgereikt aan  meer dan vierhonderd ambassadeurs met een gedeelde missie: ambachten opnieuw op de kaart zetten”, zeggen ze bij Unizo. “Over de verschillende materiaalgroepen heen worden door ambachtslieden en makers duurzame, kwalitatieve producten gecreëerd die een duidelijke meerwaarde betekenen voor de consument. Diezelfde state of mind biedt alvast een voedingsbodem voor het uitwisselen van ervaringen, ideeën en het sluiten van samenwerkingen. We geloven dan ook in de meerwaarde van een sterke HIB-community.”

Om de derde verjaardag van Handmade in Belgium te vieren organiseert UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel een event bij Biscuiterie Stuckens in Diest. Na het onthaal (19.30 uur) en de ontvangst door Serge Stuckens praat Sofie Deville van Unizo over Handmade-In-Belgium. Na de overhandiging van het authenticiteitslabel Handmade in Belgium aan de nieuwe HIB’ers is er een netwerkmoment.

Meer informatie en inschrijvingen bij Unizo Vlaams-Brabant & Brussel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.