Nieuws Vlaams-Brabant Nieuwe bestuursmandaten bij agentschap Plantentuin

Nieuwe bestuursmandaten bij agentschap Plantentuin

Credit: Belga Image.

Nieuwe bestuursmandaten bij agentschap Plantentuin

MEISE – Lieve Maes is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van het agentschap Plantentuin Meise. Philip Roosen wordt lid van de raad van bestuur van hetzelfde agentschap. Beiden vervangen Veerle Geerinckx die Vlaams volksvertegenwoordiger werd.

Door haar eedaflegging als Vlaams volksvertegenwoordiger moest Veerle Geerinckx vervangen worden als voorzitter en lid van de raad van bestuur van agentschap Plantentuin Meise.

Lieve Maes is een politicus uit Zaventem voor de N-VA. Zij wordt de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur. Philip Roosen is eerste schepen voor N-VA in Grimbergen en werkt deeltijds als hoogleraar voor de Universiteit Gent. Hij is o.a. ook bestuurslid bij de vervoerregioraad Vlaams Brabant. Roosen wordt lid van de raad van bestuur van het agentschap Plantentuin Meise.

De Plantentuin leed vorig jaar 4,4 miljoen euro verlies.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.