Nieuws Vlaams Brabant Nieuwe Cegeka-topman rekent op Leuvens ontwikkelcentrum

Nieuwe Cegeka-topman rekent op Leuvens ontwikkelcentrum

Nieuwe Cegeka-topman rekent op Leuvens ontwikkelcentrum

cegekatopmanHet ict-bedrijf Cegeka heeft een nieuwe topman. Marc De Groote is de nieuwe managingdirector. “Met ons ontwikkelcentrum in Leuven hebben we meer dan voldoende slagkracht om grote Europese softwareprojecten te realiseren”, zegt hij.

Cegeka, met kantoor aan de Interleuvenlaan in Leuven, is een fullservice ict-bedrijf. Tot de diensten behoren advies, opdrachten voor it-consultancy, de ontwikkeling van software, de bouw van websites, onsite- en remotebeheer van ict-infrastructuur en outsourcing. De datacenters zijn klaar voor cloudcomputing en de digitale toekomst. Cegeka werkt met experts die thuis zijn in de complexe it-wereld en doorlopend op zoek gaan naar verbetering en innovatie.

Enkele weken na het vertrek Christophe Neut heeft de groep een nieuwe managingdirector voor de Belgische activiteiten. Marc De Groote wordt ook operationeel directeur van de softwarecluster van Cegeka en zetelt zo in de groepsdirectie van het bedrijf.

De Groote werkte in het verleden al samen met de technologiegroep. “Cegeka is een bedrijf met een sterke ondernemingszin en klantgerichtheid. Met complementaire teams wil ik onze meerwaarde voor klanten verhogen en groeien in onze thuismarkt. We zijn klaar om onze competenties op grotere schaal in te zetten.”

De Groote heeft twintig jaar operationele en managementervaring, onder meer bij softwaregroep Callataÿ & Wouters en bij CSC. Hij was ook bijna twee jaar voorzitter van Agoria ICT en zetelt in de raad van bestuur van de technologiefederatie.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.