3

Nieuwe cocktailbar Allison opent de deuren in Leuven

De zomer is in aantocht en dat geeft velen zin in een drankje. Leuven krijgt er binnenkort een nieuwe hotspot bij. Bij Allison op het Hogeschoolplein kan je vanaf juli terecht voor 'trendy cocktails' en 'heerlijke bites'.

Op zoek naar dat vakantiegevoel in eigen stad? Dan zit je bij Allison goed. De twee oprichters trokken samen naar Marbella om inspiratie op te doen voor hun menu. Ook is er een barman overgevlogen naar België om de cocktailkaart op punt te stellen en hen de kneepjes van het vak te leren. Wat kan je verwachten? Van klassiekers als Pornstar Martini tot een heleboel signature cocktails en mocktails. Geen zin in cocktails? Je kan ook kiezen voor een verfrissend glaasje bubbels of een goed glas wijn.

Toplocatie

De centrale ligging van de bar leent zich perfect als uitvalsbasis om je avond in stijl in te zetten. Laat je onderdompelen in de zwoele ambiance van de bar. Dankzij de warme kleuren en sfeervolle verlichting kan je even volledig ontsnappen aan de drukte van de stad. Allison is ook ideaal voor een snelle, gezonde lunch gezien de zaak haar deuren reeds op de middag opent. Ze hebben zelfs wat te bieden voor de ochtendmensen onder ons: een heerlijke full on English Breakfast om de (mid)dag goed te beginnen. En als het weer dan toch eindelijk mee zit, is het de ideale locatie om te genieten van het zonovergoten Hogeschoolplein.

Oprichters

Alish en Denison, de oprichters, zijn twee jeugdvrienden die beiden al jaren in de horeca staan. Ze hebben besloten dat het tijd was om eindelijk samen iets op te starten en hun dromen na te jagen. Verwacht bij Allison ondergedompeld te worden in een zorgeloze, warme sfeer waar kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. Kortom, heerlijke cocktails en bites in een waanzinnig mooie setting. Voor oplettende lezers is misschien opgevallen dat Allison een versmelting van Alish en Denison is, zo willen ze het toch een persoonlijke toets geven en willen ze benadrukken dat ze dit samen uit de grond gestampt hebben.

Allison opent de deuren vanaf 1 juli en zal vanaf dan elke dag vanaf 12 uur tot middernacht open zijn. Op Vrijdag en Zaterdag is de bar een uurtje langer open, tot 1 uur ’s nachts.