Nieuws Vlaams Brabant Nieuwe formule voor supermarkt in Opwijk

Nieuwe formule voor supermarkt in Opwijk

Nieuwe formule voor supermarkt in Opwijk

okayBuurtwinkelketen Okay ruimt in Opwijk plaats voor een nieuw soort supermarktconcept van de Colruyt Group Colruyt. Het situeert zich qua grootte tussen OKay en Colruyt. De nieuwe winkel in Opwijk is allicht de voorbode van een nieuwe formule van de supermarktketen.

Woordvoerster Patricia Verdoodt bevestigt dat Colruyt aan iets nieuw werkt maar houdt verder de lippen nog stijf. “De aanvraag voor een nieuwe supermarkt in Opwijk zit nog in een zeer voorlopig stadium. Het dossier werd pas geopend. We moeten nog de goedkeuring krijgen van de gemeente. Pas dan kan er misschien meer gecommuniceerd worden.”

De nieuwe vestiging zou duizend vierkante meter groot worden. Ter vergelijking: de huidige OKay in Opwijk heeft een oppervlakte van 650 vierkante meter. De definitieve bouwvergunning zou pas in de loop van 2017 kunnen worden afgeleverd. De nieuwe winkel opent dan wellicht in 2018 de deuren.

De retailer uit Halle plant de nieuwe winkel in Opwijk op het kruispunt van de Klei, de Vilvoordsesteenweg en de Merchtemsesteenweg. De nieuwe naam zal ook eerst later worden meegedeeld.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Starter van de week: MAE. concept

ROTSELAAR/LEUVEN - Lena Onkelinx (27) startte vorig najaar een online conceptstore op, MAE. concept. MAE. concept is onze starter van… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.