Nieuws Vlaams-Brabant Nieuwe toekomst voor oude vakschool

Nieuwe toekomst voor oude vakschool

Zo zal de site er in de toekomst uitzien.

Nieuwe toekomst voor oude vakschool

AARSCHOT – In de Diestsestraat in Aarschot krijgt de oude vakschool een nieuwe toekomst. De oude school wordt omgebouwd tot 14 appartementen. Aanpalend komen er nog eens 4 nieuwbouwappartementen. 

Op de site worden in totaal 18 BEN-appartementen ontwikkeld, met oppervlaktes van 85 tot 127m². De flats zijn standaard uitgerust met vloerverwarming, individueel warmtepompsysteem, ventilatie en een afwerkingsbudget. Ondergronds is er parkeergelegenheid, alsook een autolift, private fietsenstalling en een vuilnishok.  Door het gebruik van hedendaagse technieken hebben de woonunits een E-peil van 30 of minder.

In het pand waren de vakschool en een mutualiteit gevestigd. Na het vertrek van de onderwijsinstelling en de ziekenkas stond het pand een hele tijd leeg. Een tijd geleden werd het pand te koop aangeboden voor 560.000 euro.

Vasgoedkantoor Heist Immo uit Heist-op-den-Berg staat in voor de verkoop van de renovatie-en nieuwbouwappartementen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Batibouw uitgesteld

BRUSSEL - In samenspraak met het exposantencomité hebben de organisatoren van BATIBOUW beslist de editie van 2022 uit te stellen… Lees meer

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.