Nieuws Vlaams Brabant Nmg krijgt Google award

Nmg krijgt Google award

Nmg krijgt Google award

Googleawards2Tijdens een groots opgezette Google award ceremonie in Berlijn kreeg het communicatiebureau Nmg uit  Aarschot een award. “We werden door Google geselecteerd als tweede best presterende agency van België”, zegt Andy Coomans van nmg.

Het agentschap uit Rotselaar kwam ook uit de bus als maar een van de 150 best performing agencies in EMEA (Europa, het Midden-Oosten en Afrika). “Meer dan vierduizend agencies streden mee naar een plek in de top 150 van de best presterende in EMEA”, zegt Coomans. “Wij van nmg veroverden als sterk groeiend agency ook z’n plekje. Enkel certified Google partner badges agencies werden ontvangen in de prestigieuze Motorwerk venue in Berlijn. Daar werd fantastisch event in stijl georganiseerd. Het concept van de award-ceremonie luidde ‘Ready to rock’ en de meest ‘rockende’ agencies werden dan ook bekroond. Wij zijn blij dat we met de award, in de vorm van een elektrische gitaar, naar huis konden keren.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.