Nieuws Vlaams-Brabant Nog amper een kavel te koop in bedrijvenzone Vlaamse Staak

Nog amper een kavel te koop in bedrijvenzone Vlaamse Staak

Foto: Haviland

Nog amper een kavel te koop in bedrijvenzone Vlaamse Staak

OPWIJK – Vijftien lokale ondernemers zijn aan de slag in de nieuwe bedrijvenzone Vlaamse Staak in Nijverseel (Opwijk), die een jaar geleden officieel ingehuldigd werd. Er blijft nog één perceel over. Kandidaturen worden ingewacht tot 28 januari 2023.

De Vlaamse Staak is een nieuw toekomstbestendig bedrijventerrein met moderne infrastructuur langs de Brusselsesteenweg (gewestweg N47) en aan de grens met buurgemeente Lebbeke.

De bedrijvenzone biedt plaats aan kmo’s en ambachtelijke bedrijven met een lokaal karakter. Het project werd gerealiseerd door de gemeente Opwijk, intercommunale Haviland en de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Vlaams-Brabant (POM).

Slechts één kavel (lot 11) is nog beschikbaar. Het heeft een oppervlakte van 3.426,96 m2. Meer info bij Anjuska.deckx@haviland.be (tel.02-467.11.56).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.