Nieuws Vlaams Brabant Nog meer muziek in Primus-kratten

Nog meer muziek in Primus-kratten

Nog meer muziek in Primus-kratten

Primus AppDankzij de Platenbak-app biedt Primus, de pils van Brouwerij Haacht, 24 nieuwe titels van onbekende artiesten.

Goed drie maanden geleden lanceerde Brouwerij Haacht de app ‘Primus Platenbak’. “De bedoeling was om de muziek van Belgisch talent aan het grote publiek voor te stellen”, zegt Nancy Van Herck van Brouwerij Haacht. “We selecteerden talent dat tot op dat moment nog onbekend was, maar zeker de moeite waard om te beluisteren.”

Sindsdien bevat elke Primus-krat 24 originele titels die je kan beluisteren door de Platenbak-app te downloaden. Vervolgens scan je de flesetiketten waardoor de muziek automatisch begint te spelen. Elke scan is een verrassing.

Primus presenteert nu 24 andere nieuwe artiesten. Robin De La Rue ft. Funktastix, Gglory en Emiline & the band om er maar enkele te noemen.

De Primus cafés, waar muziekbeleving centraal staat, worden ondergedompeld in de ‘Platenbakwereld’ dankzij originele aandachtstrekkers. Zo zijn er onder meer biervilthouders gemaakt van echte singles en gevuld met platenhoesjes en thema-affiches.

Je kunt de Primus Platenbak-app voor iOS en Android downloaden op http://app.primus.be/platenbak .

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.