Nieuws Vlaams-Brabant Nog meer vestigingen van AH op komst

Nog meer vestigingen van AH op komst

Nog meer vestigingen van AH op komst

ZAVENTEM/TERNAT/WEMMEL/AARSCHOT/LEUVEN – Albert Heijn zal nog meer vestigingen openen in Vlaams-Brabant. Dat zegt Jan Peeters, mede-eigenaar van Peeters-Govers, momenteel de grootste franchisenemer in ons land van Albert Heijn supermarkten. 

Met de opening van de nieuwe vestiging in Wijnegem rond de jaarwisseling zal franchisenemer Peeters-Govers aan tien stuks zitten. En daar zal het niet bij blijven. “We hebben ondertussen behoorlijk wat ervaring opgebouwd in de Kempen en het Antwerpse. We hebben een concept dat aanslaat, dus willen we dan nog verder verspreiden. Ik denk daarbij nog aan bijkomende vestigingen in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant”, zegt Jan Peeters bij de collega’s van Made in Kempen. 

Vestigingen 

Waar die extra vestigingen in onze provincie zullen komen is nog niet bekend. Peeters-Govers baat momenteel in onze provincie al AH-supermarkten uit in Zaventem, Ternat, Wemmel en Aarschot. Binnen afzienbare tijd maakt AH zijn herintrede in Leuven, in de buurt van de Diestsestraat. Het oorspronkelijke Leuvense filiaal, aan het Engels Plein, moest al na twee jaar de deuren sluiten van de Belgische mededingingsautoriteit (BAM). “De winkel moest toen verkocht worden om de fusie van Ahold en Delhaize te laten doorgaan”, verklaarde Albert Heijn-woordvoerder Sally Herygers.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Bertem, Landen
Bertem

7 faillissementen

LEUVEN/LANDEN/BRUSSEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 7 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer