nordic Foto via Nordic

Nordic breidt uit naar Franse markt

Reisorganisatie Nordic zet haar Europese uitbreiding verder met de overname van het Franse Nord Espaces. Daarnaast wordt Nordic, na jarenlange samenwerking, ook mede-eigenaar van de lodges van Explore the North in Lapland.

Na de Belgische, Nederlandse en Duitse markt wordt Nordic met de overname van Nord Espaces nu ook actief op de Franse markt. Nordic en Nord Espaces zijn er dan ook van overtuigd dat zij dankzij de combinatie van hun expertise een sterke positie op de Franse markt kunnen innemen.

"De overname van Nord Espaces past perfect binnen de visie van Nordic. We delen de Franse taal, gemeenschappelijke waarden, een Europees wettelijk kader en vooral een grote passie voor het Hoge Noorden" zegt Philip Timmermans, CEO van Nordic.

Nordic is recent ook mede-eigenaar geworden de lodges van Explore the North in Lapland. De samenwerking met eigenaars Johan en Sara Vaisanen startte in 2012 met de constructie van de eerste Explore the North lodge.

De afgelopen twaalf jaar hebben Nordic en Explore the North deze succesformule verdergezet met vier nieuwe accommodaties. Binnenkort wordt er nog eentje aan dit lijstje toegevoegd.