Nieuws Vlaams Brabant NorthCity toont zijn contouren

NorthCity toont zijn contouren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN – De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte voor werken en wonen: NorthCity. De opbouw en de verkoop zijn inmiddels gestart. 

NorthCity is een multifunctionele plek met een mix van enerzijds loodsen, showrooms en kantoorachtige gebouwen en anderzijds een woongedeelte.

Gevarieerde plek 

Het project werd in 2018 aangekocht door ontwikkelaar Futurn, die samen met Citydev (vroeger Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij Brussels Hoofdstedelijk Gewest, nvdr.) en investeringsfonds Inclusio het project verder uitbouwt. “Het resultaat is een gevarieerde plek bestaande uit een combinatie van nieuwbouw en renovatie. Dankzij de doordachte visie vormt de mix van gebouwen met verschillende functies toch een complementair geheel. Wonen en werken in een kwalitatieve omgeving in een groen kader: dat is NorthCity ten voeten uit”, luidt het op de website van ontwikkelaar Futurn.

Aanbod 

Na de afbraakwerken in 2020 is Futurn dit jaar gestart met de opbouw en de verkoop. Intussen zijn 3 loodsen verkocht en op een 6-tal anderen is een reservering genomen. In totaal zijn nog een 9-tal loodsen beschikbaar. Verder zoekt de ontwikkelaar nog een koper voor de loods/showroom/kantoor van 1.792m2 en geïnteresseerden kunnen zich melden voor de huur van kantoorachtige ruimtes, een atelier/opslagplaats, polyvalente ruimtes voor vrije beroepen en enkele kantoren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Asse
Asse

Haviland trekt naar PIVO-site

ASSE - Streekintercommunale Haviland, die 35 gemeenten verenigt in het arrondissement Halle-Vilvoorde, verhuist in 2024 naar een nieuw hoofdkantoor op… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.