awards Foto: Ready2Improve

Notariskantoor Van Campenhout, Arnauts & Willems verkozen tot ‘Fitste Notariaat van Vlaanderen’

Op de Energy Experience Day van Ready2Improve werd vrijdagavond Notariskantoor Van Campenhout, Arnauts & Willems uit Keerbergen verkozen tot 'Fitste Notariaat van Vlaanderen'. Notaris Evy Willems kreeg de titel 'Fitste Notaris'.

De Energy Experience Day is een evenement dat bedrijven samenbrengt rond het thema welzijn en gezondheid op de werkvloer. Daarom reikt organisator Ready2Improve uit Vilvoorde ook enkele awards uit voor de fitste bedrijven in Vlaanderen. Dit jaar ging Notariskantoor Van Campenhout, Arnauts & Willems met de titel van 'Fitste Notariaat van Vlaanderen' aan de haal. Evy Willems mocht de award voor 'Fitste Notaris' in ontvangst nemen.

De andere winnaars waren APK Group, Proactify en Proactify-CEO Lieze Geebelen.

Er namen in totaal 12 bedrijven met 194 medewerkers deel aan de beweegchallenge van Ready2Improve, waardoor de sportconditie in die bedrijven met 19 procent steeg. De algemene conditie verbeterde met 7 procent. Daarnaast rapporteerden de medewerkers van die bedrijven ook een betere mentale gezondheid, met minder depressieve gevoelens en meer vitaliteit.