Nieuws Vlaams-Brabant Obelisk Groep wordt Kompose

Obelisk Groep wordt Kompose

Dominiek Henckaerts, credit: Dominiek Henckaerts.

Obelisk Groep wordt Kompose

LEUVEN – Met de komst van Nico van Buitenen en Jeremy Delhaye is de aandeelhoudersstructuur van de Obelisk Groep, met vestigingen in Leuven en Antwerpen, versterkt. Meteen kondigt het management een naamswijziging aan: Obelisk Groep wordt Kompose. 

Coaching-en ontwikkelingsbedrijf Obelisk, met vestigingen in Leuven en Antwerpen, nam een 8-tal jaar geleden IT-opleidingsbedrijf Multimedi over. Samen met meeting- en congrescentrum 3hoog Leuven vormden zij Obelisk Groep. Na de verhuizing in de zomer van 2019 werkt 3hoog Leuven als eventspecialist structureel samen met meeting- en congrescentrum AEtelier. De 3 organisaties gingen voor een maximale kruisbestuiving naar hun klanten toe, met als voornaamste toekomstvisie soft-HR & Tech verbinden en samenbrengen onder één dak.

Recent is de aandeelhoudersstructuur van Obelisk Groep versterkt met de komst van Nico van Buitenen, Gewezen CEO van Infradata België en Jeremy Delhaye, eigenaar en managing partner van Metiselect. Bart Jaeken en Dominiek Henckaerts, bestuurders van Obelisk Groep, hebben die versterking aan boord gehaald om de groeiambities van Obelisk Groep te versnellen.

“Een nieuwe samenstelling, een nieuwe naam”, zegt Dominiek Henckaerts. “Obelisk Groep profileert zich nu onder de naam Kompose. Kompose heeft als doel om HR en technologie veel korter bij elkaar te brengen. Een inhaalbeweging, waar HR technologie verdiept en waar technologie HR versterkt, dringt zich op.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.