1

Officenter gaat voor vitale telewerkers

ZAVENTEM/VILVOORDE - Op 3 en 6 mei vindt in de vestigingen van Officenter Zaventem en Vilvoorde de Energy Experience Day plaats. Dit is een project dat streeft naar gezonde en vitale telewerkers. In de filialen van Leuven en Hasselt vond de sessie al plaats.

Officenter realiseert dit welzijnsproject in samenwerking met het Vlaams Instituut Gezond Leven, het Agentschap Zorg en Gezondheid en het Truiense Ready2Improve. Tijdens de Energy Experience Day worden mensen op een ludieke manier bewust gemaakt van het belang van een gezonde levensstijl. Dit gebeurt door allerlei standjes en uitdagingen rond onder andere gezonde voeding en veerkracht.

Traject

Het traject spreidt zich over de verschillende vestigingen van Officenter. Met de focus op hybride werken, een combinatie van kantoor-en thuiswerk, zullen de Vitality coaches van Ready2Improve zich samen met de klanten van Officenter onderdompelen in de wereld van gezondheid, welzijn en vitaliteit.

Doelstelling

De doelstelling van het project: de fysieke en mentale gezondheid van de klanten verbeteren door, vertrekkende vanuit een noden en behoeften bevraging, samen een welzijns-actieplan op te zetten.

Meer info via deze link.